TreballemGi a l'Alt Empordà

29 de març a Figueres
22
gen

La Cambra de Comerç organitza la fira d’ocupació TreballemGi+45

L’Auditori dels Caputxins de Figueres acollirà la Fira d’Ocupació, TreballemGi+45, dedicada a la inserció laboral de persones majors de 45 anys, que està organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i el cofinançament del Fons Social de la Unió Europea, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en el marc del Programa Integral de Cualificación y Empleo.

La cita serà el proper 29 de març, de 8.30 a 14.00 h.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d’incorporar persones majors de 45 anys puguin fer-ho, i d’altra banda ajudar a la inserció i orientació d’aquestes persones sobre com cercar i aconseguir feina. Els majors de 45 anys que hi assisteixin hi trobaran un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria o l’alimentació interessades en la contractació de personal. En cas que durant la fira es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’ajuts.

La Fira arrencarà amb una ponència d’Irene Compte “El valor de l’experiència: empodera’t per trobar la feina que vols” i les experiències d’èxit i ajuts a la formació que ofereix el programa integral de qualificació i ocupació que s’adreça a persones majors de 45 anys.

L’espai permetrà als assistents consultar els llocs de treball oferts per les empreses que hi participen i presentar-se com a candidats.

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els assistents podran participar a diferents tallers i activitats, tallers d’Habilitat Personals i de Recerca de feina:

  • Vols conèixer què és la risoteràpia? Millora la teva autoestima: Viu i riu.
  • La imatge personal és important. Pautes per a la millora de la teva imatge.
  • Vols descobrir les teves habilitats d’estrateg/a? Participa al Joc d’escape room.

TreballemGi+45 també comptarà amb diferents experts en orientació ocupacional que ajudaran els joves en la millora de la seva ocupabilitat mitjançant tallers pràctics per a l’elaboració de currículums i marca personal. També s’ocuparan de posar en contacte les empreses participants amb els perfils que solen contractar i informaran de la realització de programes especialitzats de formació amb sortides laborals.

Leave a Reply