Programa Fira TreballemGi +45

Programa

Dia 1
29 mar 2019

Ponència

Ponència: El valor de l’experiència: apodera’t per trobar la feina que vols
Irene Compte Lobera

Zona Formació

Informació de l’oferta formativa disponible a la comarca de l’Alt Empordà per a persones amb ganes d’aprendre i/o reciclar-se amb l’objectiu de trobar una ocupació, millorar el lloc de treball actual o simplement adquirir més coneixements per a un creixement personal.

Zona Empreses

Els candidats assistents a la Fira podran presentar el seu CV a les diferents empreses, consultar els llocs de treball oferts i presentar-se com a candidat a ocupar algun dels llocs de treball.

Zona Taller 1- La imatge personal és important. Pautes per la millora de la teva imatge

Només tenim una oportunitat a l’hora de causar una bona primera impressió. La imatge és un tret molt important a l’hora de presentar-nos en una entrevista de feina. Com ens hem de pentinar? I el maquillatge, com ha de ser? Què és el que ens afavoreix més? L’objectiu del taller serà el d’orientar i assessorar en l’àmbit de la Imatge Personal.
Rosa Abullí
Montse Vehí
Laura Giró segura
Alba Pedrosa
Montse Rocas Rissech
Sílvia Boschsacoma Enrich

Zona Taller 2 – Vols conèixer què és la risoteràpia? Millora la teva autoestima: viu i riu

Els continguts seran totalment pràctics mitjançant les diferents propostes lúdiques i una breu exposició teòrica amb l’objectiu de motivar, generar confiança, augmentar l’autoestima, l’alegria, la positivitat i relaxar-se per oferir la millor imatge i impressió en les diverses entrevistes de treball.
Andreu Hervàs
Ramon Hermosín

Zona Taller 3 – Vols descobrir les teves habilitats d’estrateg/a? – joc d’escape room.

L’Escape Room és un joc d’escapada en viu, on els participants, en grups, romanen tancats en una habitació i han d’aconseguir sortir-ne resolent una sèrie d’enigmes i proves. El primer escape room (Virtual) va ser creat a Silicon Valley per un grup de programadors que s’anomenaven ‘’Origin’’ i es van inspirar en les novel·les policiaques d’Agatha Christie. Tot i això, no va ser fins al 2007 quan Takao Kato, un guionista i director de cinema i anime Japonès, va portar aquest joc al món real. Gràcies al seu gran èxit, els Escape Rooms no han parat de créixer arreu de món convertint-se fins hi tot en...
Llegir més
IRENE PONSATÍ MITJÀ
MARTÍ JUANOLA PORTAS
XAVIER ROMO ROS
NOELIA FERNÁNDEZ CORNEJO